Timmer- en bouwbedrijf Wamel
Tel. 0487 501 613
Menu

Over Beck Bouw

Bouw- en timmerbedrijf

Beck Bouw (John Beck Bouw en Woningservice en Beck Bouwkundige Dienstverlening) is uw professionele en betrouwbare timmerbedrijf en bouwbedrijf te Wamel. Wij zijn een actieve en ervaren partner in verschillende bouwprojecten in de regio. Bij deze projecten zetten wij onze ervaring en expertise in met als doel het behalen van de beste resultaten. Zowel particulieren, instanties en bedrijven weten ons altijd weer te vinden en vertrouwen blindelings op onze professionele werkwijze. Want we doen het goed of we doen het niet. Wat uw bouwwerkzaamheden ook zijn; ons team van goed opgeleide specialisten kunnen ieder project tot volle tevredenheid realiseren. Door ons brede dienstenpakket zijn wij in staat om zowel kleine als grotere opdrachten aan te nemen. Ons vaste klantenbestand is een duidelijke indicatie van de kwaliteit die wij als timmerbedrijf en bouwbedrijf uit Wamel bieden. En neemt u maar van ons aan dat ieder project die wij voltooien volledig conform de eisen en verwachtingen zijn van de opdrachtgever.

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Onze garanties

Wij garanderen dat wij bij alle projecten die wij aannemen het best mogelijke resultaat nastreven. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Bij onze projecten zetten wij onze ervaring en expertise in met als doel het behalen van de beste resultaten.

Wij maken daarbij altijd duidelijke prijsafspraken, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. U weet wat u kan en mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Geen onvoorziene naheffingen of budgettaire aanpassingen, maar een heldere en eerlijke samenwerking. Ons personeel is professioneel en blijft door het volgen van diverse opfriscursussen op de hoogte van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot hun vakgebied.

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.